De neoprit. FK Kraszna a învins la scor campioana judeţului Bihor

Devenită pentru al doilea an consecutiv campioană judeţeană la categoria juniori A1 (under 19), FK Kraszna a susţinut duminică jocul din primul tur al fazei naţionale din cadrul Campionatului Naţional. Adversara sălăjenilor pregătiţi de Florin Morar a fost Club Atletic Oradea, partida desfăşurându-se pe terenul bihorenilor.

Cu moralul ridicat după ce au spulberat tot ce le-a ieşit în cale în campionatul judeţean, fotbaliştii din Crasna nu le-au dat nicio şansă adversarilor, câştigând cu un categoric 5 – 0, după ce la pauză au condus cu 3 – 0. După o primă jumătate de oră de tatonare, echipa condusă de Florin Morar a început să-şi arate colţii, iar în minutul 38 a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, transformată de Eduardo Varga. Cinci minute mai târziu, Akos Barti a înscris pentru 2 – 0, iar în minutul 45, Zsolt Lukacs a stabilit scorul primei părţi. Marc Lukacs a dus scorul la 4 – 0 în minutul 66, iar zece minute mai târziu, Zsolt Lukacs a reuşit „dubla”, stabilind totodată scorul final al meciului.

FK Kraszna va susţine duminică, 2 iunie, meciul din cadrul turului 2 al fazei naţionale, nefiind cunoscută încă adversara sălăjenilor.

O altă campioană a Sălajului, Viitorul Zalău, a susţinut duminică barajul din cadrul fazei naţionale a Campionatului Naţional la categoria Juniori C (Under 15). Partida s-a disputat la Baza Sportivă Viitorul din Hereclean, zălăuanii cedând cu 0 – 3 în faţa celor de la FC Bihor.

2 Thoughts to “De neoprit. FK Kraszna a învins la scor campioana judeţului Bihor”

  1. […] 5 – 0, după ce la pauză au condus cu 3 – 0. După o… Articolul De neoprit. FK Kraszna a învins la scor campioana judeţului Bihor apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    FK KRASZNA ??? Totuși în ce țară e înregistrată echipa ?

Leave a Comment